Säljes

Motorbåtar

datum:
2017-06-18
region:
Örebro
kategori:
Motorbåtar
Pris: 219 900 kr

Silver - Eagle 630 CC

Nu tömmer vi hallarna, fynda!

Silvers verkliga "båtarnas Range Rover"

Silver Eagle CC är en sex och trettio meter lång havsjeep. En båt som är gjord för tuffa tag, transport av människor och last över stora vatten. Upp till sju personer kan njuta av fartens tjusning ombord och den tillhör den absoluta eliten bland öppna båtar. Den är mycket populär bland Stockholms fiskeguider då man når ytterskärgården snabbt och bekvämt. Akterspegeln rymmer en 90-150 eller dubbla 60 hästkrafters motorer.

Automatisk länspump

Badplattform

Brandsläckare

Bränsletank 130 L

Eluttag 12v

Grabbräcken i rostfritt stål

Hydraulstyrning

Klass 3 stävögla

Komfortstolar 2 st

Lanternor

Teknisk specifikation:

Längd: 6,30 m
Bredd: 2,40 m
Vikt: 650 kg
Personer: 7 p
Max motor: 150 hk


Varför välja Silver?

Extra slitstark och hållbart skrov tack vare att aluminiumskrovets alla fogar är noggrant svetsade för hand.

Svetsade steglister som ger båten kurstabilitet, mindre krängande vid snabb körning, smidigare gång och mer ekonomisk körning.

Silverbåtarna har med andra ord utmärkta köregenskaper.

Interiören av glasfiberarmerad plast saknar skarpa hörn och kanter vilket gör att båtarna är lättskötta och enklar att hålla rena.

Färgen bleknar inte och materialet är behagligt att gå på t.o.m. barfota trots gassande sol.

Förvaringsutrymmen som är låsbara och stänkskyddade håller packning och utrustning torr även vid sämre väder.

Den unika triangulära boxkonstruktionen längs båtens sidor fylls tätt med vattenavstötande polyuretanskum vilket gör att båtarna är osänkbara och trygga.

Marinaluminiumet är återvinningsbart, och belastar således mindre naturen.Enastående AluFibre-struktur i alla Silver-båtar

AlufibreTM-strukturen kombinerar de bästa sidorna av marinaluminium och glasfiberarmerad plast. Ett hållbart skrov av marinaluminium gör användningen bekymmerfri och trygg. Tack vare aluminiumskrovet kan du lägga till vid strandklippor eller sandstränder utan att oroa dig över att skrovet tar skada. Sjösäkerheten förbättras avsevärt genom den unika slutna boxkonstruktionen som fyllts med polyuretanskum under högt tryck - detta gör båten osänkbar och ytterst tyst. Interiören av glasfiberarmerad plast har hög finish på ytbehandlingen, materialet bleknar inte i solen och är behagligt att gå på barfota trots gassande sol. Dessutom är den armerade plasten, som saknar skarpa kanter och hörn, lätt att hålla ren. Tack vare materialets formbarhet hålls din packning torr i täta förvaringsutrymmen trots regn och rusk.
Pris 219 900 kr inklusive ev. moms

För mer information kontakta
Säljare Marin & fritid 
Adress Klockartorp 
Postadress 695 32 Laxå 
Telefon 058412222 
Hemsida www.marinfritid.com 

Eller kontakta säljare genom att fylla i formuläret nedan.