Säljes

Segelbåtar

datum:
2017-09-14
region:
Skåne
kategori:
Segelbåtar
Pris: 600 000 kr

Elvström 38 - 1986

Tillfälle att förvärva en unik Elvström 38. Båten är en stålbåt byggd 1986 på varav i Danmark och inredning är gjord av Knud Olsen, känd dansk inredningssnickare. Båten är byggd enligt Lloyds krav och Lloyd certifikat finns. Denna underbara båt är byggd för de stora haven och är isolerad så man kan använda den året runt, bara välja var man vill segla.
Den har 3 hytter, salong och toalett, kylbox, gasspis med 3 lågor och ung, tryckvatten, varmvatten, värmare och eltoalett, övrig utrustad är bla. Bogpropeller, solpaneler, inverter, bimminitopp, sittbrunnstält, ankarspel med 90 m 10 mm kätting, 300 l vattentank, 350 diseltank, dinge med 4 hk utombordare, mm.
Motor endast 500 timmar.
Så för den som söker en långseglare med de rätta förutsättningarna så finns den här, säljes med sjökort över hela Europa, kanlaböcker, pilotbäcker, porslin, div reservdelar och tillbehör mm.

Många uppdateringar och ny utrustning i båten under de senaste åren.
Bogpropeller, AGM batteri, spis, el-toa, holding tank, inverter, instrument, led lampor och lanternor, värmare, ny kompressor till kylen, batteriladdare, stereo, internetantenn i masttopp, genomgångna segel, livflotte, dinge, mm, mm. Alla genomföringar och ventiler bytade till rostfria, botten blästrad och epoxibehandlad.

Så varför vänta, slå till nu innan vintern och ha en perfekt båt till våren.

För mera information kan detaljerad lista skickas över.
Pris 600 000 kr inklusive ev. moms

För mer information kontakta
Säljare Peter Bergh 
Postadress Landskrona 
Telefon 070-6102680 

Eller kontakta säljare genom att fylla i formuläret nedan.