Säljes

Segelbåtar

datum:
2019-06-03
region:
Östergötaland
kategori:
Segelbåtar
Pris: 15 000 kr

Van De Stadt - Splinter 21 - 1965

Säljer nu vår segelbåt, Splinter, gjord i Storbritannien. Båtens längd är ca 6,7 meter, men med egenskaper som en stor båt har. Segelbåten är lämplig som utflyktsbåt med övernattningsmöjligheter för upp till fyra personer. En stabil båt med kölbåtens trygghet för nybörjaren. Splinter med de långa mjuka linjerna får fart och egenskaper, som även en erfaren seglare uppskattar.

Båten är utrustad med revningsbart storsegel, 2 fockar (fock och stormfock), spinnaker, spinnakerstagsegel samt 2 genua segel. Motorfästet är nedsänkbart, varför vanliga båtmotorer utan förlängd rigg kan användas. Vår motor är trasig, men om du är händig och kan laga den, får du gärna med den i köpet. Vagga för uppställning av båten på land ingår också. Den röda färgen ovan vattenlinjen målades om för två år sedan, efter det tillfälle då bilden i annonsen togs.

Lite historik: Splinter ritades efter RORC-reglerna på 1960-talet i Holland för att delta i en konstruktionstävling. Tillverkningen skedde på varv i Storbritannien. Konstruktör är van de Stadt.

Säljer nu segelbåten med all utrustning jättebilligt och hoppas att hon kommer till någon som kan få många fina seglatser med Splinter. I båten finns litet gasolkök, ankare, båtshake, dynor, kompass, brandsläckare mm. Tycker det är roligt om hon kommer till användning, eftersom vi inte varit ute och seglat henne på några år.
Pris 15 000 kr inklusive ev. moms

För mer information kontakta
Säljare Christian Krysander 
Postadress Linköping 
Telefon 0707486658 el. 0706377327 

Eller kontakta säljare genom att fylla i formuläret nedan.