Säljes

Motorbåtar

datum:
2023-05-28
region:
Stockholm
kategori:
Motorbåtar
Pris: 195 000 kr

Oxelö - 30 - 1972

Nu ska vi sälja Senita som vi haft sedan 2006. Motorn är en Volvo Penta AQAD 41B från 1989 med 290 duoprop drev från 2017. Motorn har konserverats varje år och fått nya filter och impell med jämna mellanrum. Ny oljekylare, oljetrycksgivare och generator. Översyn av värmeväxlaren är gjord 2023 och den ser fin ut. Magnetiskt ankarsläpp, trimplan, dävertar, dusch på badbryggan med sötvattentank på 100L. Elen är original och en förnyad del.

En riktigt bra planerad båt med mycket stuvutrymmen. Båten är omgjord i akterkabinen så nedgången är på sidan, sängen är byggd över motorn och är 160 bred, två vuxna sover bekvämt. Det finns även ett litet klädskåp i akterkabinen.

I sittbrunnen har dynorna fått ny klädsel 2019, soffan mot akterruffen är 160 bred, så vi har klämt ihop oss 8 personer runt bordet med en extra pall. Spisen går på gasol, det finns både söt och saltvattenkran med elpump i diskhon och kylskåpet är en Isotrerm ASU på 85L med ett frysfack. Det finns gott om förvaringsutrymmen i sittbrunnen.

Toaletten är till höger innan förkabinen. Det är en elspolad Wabsco och rosfri septitank på 85L, finns både söt och saltvattenkran på handfatet. Sugtömning finns.

Till vänster innan förkabinen finns en garderob.

I förkabinen finns 3 sovplatser för vuxna (fler om barn sover där) i en bäddbar dinett och i förpiken. Det finns ett vitrinskåp för glas och tallrikar och ett rejält klädskåp. Det finns även förvaringsutrymmen under dinetten, i dinettsoffan och under förpiken där även vattentanken på 100L finns.

Kapellet är tvättat och impregnerat 2021. Vinterkapell i dåligt skick finns.

Fönstren är nytätade 2023. Taket i kabinerna byttes till teakplywood och golven till svartnåtad teakplywood när vi köpte båten. Golven i sittbrunnen är däremot inte så roliga, men går lätt att dölja med en matta om man vill. Lite skavanker får man nog räkna med på en så pass gammal dam, men i det stora hela en fräsch båt.

Innehåll i båten:
* Webasto airtop 2000
* Solcell 120 watt
* Battmätare (förbrukning mm)
* TV
* Eltoa (sug och genom botten)
* Färskvattenpump tank ca 100 liter
* Sjövatten
* Syrafast dieseltank med tömning i botten.
* Gasspis
* Bilstereo 4 högtalare
* USB kontakter lite varstans
* Kapell 2016 renoverat och tvättat 2021
* Magnetiskt ankarsläpp
* Badbrygga med dusch (egen färskvattentank 100L)
* LED-lampor 
* Landström
* Trimplan
* Dävertar

Kända fel: Powertrim var trasigt när vi köpte båten, men vi har inte haft behov av den och har därför inte brytt oss om att laga den.

Skambud undanbedes.
Pris 195 000 kr inklusive ev. moms

För mer information kontakta
Säljare Tommy 
Postadress Storfeldt 
Telefon 0733164999 

Eller kontakta säljare genom att fylla i formuläret nedan.