Säljes

Motorbåtar

datum:
2023-09-26
region:
Stockholm
kategori:
Motorbåtar
Pris: 1 350 kr

Carver 42 motoryacht - motoryacht - 1989

Carver 42 motor yacht-1989, Ladys Choice. Carver 42 är en stor fin motoryacht med enorma innerutrymmen som passar både som bostad och sommarbåt. Löa: 12,80 bredd: 4,57m, djup: 1 m, vikt: 17 ton torr ,vatten: 644 lit bränsle: 1,814lit. Planlösing: Båten har två stora hytter och en stor salong, ett stort inbyggt akterdäck och flybrigde. En förruff med dubbelsäng och separat toa med dusch. En enorm akterruff med dubbelsäng och toa med dusch Och med mycket garderober. Stor salong med inre styrplats och soffgrupp och bar med vinkyl och kyl, och ny stereo på fly och salong, mitsubishi luftvärme pump, Stort pentry med dinette, nya vitvaror ,spishäll med ugn och micro, diskmaskin , ismaskin? isoterm kyl, ny kyl och frys ,(ny kyl akterdäck).Stort inbyggt akterdäck med bar och möbler. Flybridge med Övre styrplats. Fint kapell. Teknik: Motorer: 2x Volvo Penta Tamd 71A med Twindisc backslag .Nyrenoverade motorer 2015 med bytta lager och foder renoverad topp och genomgångna pumpar ,nya start och generatorer kvitton finns. Elverk Kohler troligen 7kw? nyservad. Nya batterier. Ny diesel Kobola panna för året runt bruk. Akter och bogprop är hydrauldrivna och har tre hastigheter, ny styrenhet drivs av sb motor. Ny isotemp varmvattenberedare. Landström med laddare ,tvättmaskin ,diskmaskin .undervattensbelysning ,tv i akterruffen och salongen ,infra värme på akterdäck ,backkamera, kamera i motorrum ,brandsläcknings system i motorrum, solbädd på fördäck och på aktertaket, USB laddare i hela båten, grill på utsidan akterdäck (gasol) ,däckspolning med ny högtryckspump. 2x ankarspel ,nytt ankarspel i fören, fjärr till båda ankarspelen och till bogpropellrarna allt i ett.

Historia: fyra ägare, jag sålde båten till andra ägaren 2001. Motorerna togs ur vintern 2015 för helrenovering. mesta av elen är nydragen med ny eltavla med säkringar. allting fungerar i båten med ny plotter Garmin, och autopilot Garmin, ,radar :Raymarine, VHF med AIS, Nya axelgenomföringar ,nya propellrar. Elverket är nyservad och fungerar som det skall. Eftersom det är en sådan omfattande utrustning i båten så är det upp till köparen att försäkra sig vilka funktioner som fungerar. Drivlina, elverk, vitvaror och övrig utrustning fungerar som det skall. Båten polerad och fin, nylackad inredning.

Detta r ett fantastiskt tillfälle att förvärva en stor och fin motorbåt med renoverade motorer-2015 och nya vitvaror samt ny el. Bäten ligger på Karlslunds Marina


Pris 1 350 kr inklusive ev. moms

För mer information kontakta
Säljare pryachting 
Postadress nacka 
Telefon 0705614969 
Hemsida www.pryachting.se 

Eller kontakta säljare genom att fylla i formuläret nedan.