Säljes

Segelbåtar

datum:
2020-02-01
region:
Skåne
kategori:
Segelbåtar
Pris: 2 200 000 kr

Malö 39 Classic - 2001

Malö 39 Classic är en stor "39-fotare" i absolut högsta Orust kvalitet och jämförbar med de bästa Najad och Hallberg-Rassy båtarna.

Classic-versionen som mäter 41.5 fot (12,65 m) är den mest efterfrågade versionen och innebär ett akterdäck bakom sittbrunnen med stort stuvutrymme.

Denna båt har specialbyggts med fem öppningsbara fönster (ventiler) på varje sida i överbyggnaden för ytterligare ljusinsläpp samt har Malös nya vita färg på skrov och överbyggnad med mörkblå dekorlinjer (allt lika Malö 40).

Båten är utrustad med länkarmstyrd rattstyrning och extra stor dubbelekrad ratt med älghud för skön segling som också underlättas av el-winchar för genuaskot och storfall/rullgenua.

Sittbrunnen har Malös lösning med targabåge, en mycket praktisk, funktionell och säker lösning för storskotet. Targabågen fungerar samtidigt som stöd för både sprayhood och sittbrunnskapell, det senare fälls enkelt ut som effektivt solskydd soliga seglingsdagar.
I sittbrunnen och akter härom finns flera stuvutrymme, lämpligt för cyklar, livflotte och annan extra utrustning.

Salongen är rymlig och har en flexibel matplats om babord med Malös eleganta bord som enkelt går att förvandla till ett större matsalsbord.
På styrbords sida finns två bekväma fåtöljer med ett mindre bord/skåp emellan, i vilket ädla drycker kan förvaras på ett säkert sätt.
I salongen på babordsidan finns pentry med ugn/spis och kyl/frys, akter om detta en akterkabin med dubbelbädd/sjökoj, avskild med dörr.

Förpiken är planerad som captains cabin med stora garderober och förvaringsutrymmen samt tvättkomod i mahogny.

Toalett/dusch är placerad omedelbart efter nedgången på styrbords sida.

Navigationsplats med stora utrymmen för instrument m.m. finns självklart och i anslutning härtill kan nämnas färgradar, dubbla moderna Raymarine plottrar, dubbla vhf, AIS-transponder, batteriinfo m.m.

Båten har en stark 4-cylinders diesel från Yanmar (54 hkr) samt en kraftfull dubbelbladig bogpropeller som garanterar ett tryggt handhavande i alla väder och förhållanden.

Sammantaget en havskryssare för oceansegling, byggd och konstruerad för alla väder och hav (klass A), sparsamt seglad och i mycket fint skick!


Förfrågningar skall åtföljas av fullständigt namn och telefonnummer - anonyma förfrågningar besvaras alltså ej.

Förhandlingsunderlag / prisidé 2200000 / Skatt betald
Pris 2 200 000 kr inklusive ev. moms

För mer information kontakta
Säljare Bertil Sjölund 
Postadress Jonstorp 
Telefon 0705957376 

Eller kontakta säljare genom att fylla i formuläret nedan.