Om BåtNet

  Välkommen till ”nya” BåtNet.se - Sveriges största båtsajt

  Sommaren 2013 lanserades BåtNet.se i ny design, men som samlingsplats för båt-Sverige är BåtNet inte ny. BåtNet.se har funnits på nätet sedan 2001 och är välkänd och omtyckt av både båtbranschen och båtägare.

  På BåtNet.se hittar du allt för din båt. Här finns alla tillverkare och leverantörer av nya båtar, oavsett om du är på jakt efter en ny motorbåt, segelbåt, roddbåt eller u-båt! Du hittar båtföretagens webbsidor och kontaktuppgifter för mer information om just den båt du söker.

  Båtliv är ju så mycket mer än själva båten. Därför listar vi även alla typer av båttillbehör på BåtNet.se. Här finns produkterna du behöver för att sköta om båten på land, sakerna till bryggan, inredning till kajutan, navigering och annat teknisk utrustning, sjökläder och mycket mer för alla båttyper och båtliv.

  För att du ska hitta var du kan handla båttillbehör listar vi även återförsäljare, skeppshandlare och webbutiker som säljer produkter och utrustning för båtar. Behöver båten repareras? Då listar vi även alla reparationsvarv i Sverige, liksom andra tjänster för båtägare.

  Sist men inte minst har vi vår Båtmarknad. Här hittar du just nu 2 076 begagnade och nya båtar som säljs av privatpersoner och båthandlare över hela landet. Vi kan stolt säga att det som skiljer BåtNets Båtmarknad från många andra begagnatmarknader på nätet är kvaliteten på båtarna. På BåtNets Båtmarknad hittar du även de fina, de udda och de exklusiva båtarna.

  Välkommen till nya BåtNet.se!

  Hans Falck
  vd BåtNet.se


  Fakta om BåtNet.se
  2 281 deltagande båtföretag
  258 olika båtrubriker
  2 076 annonser på Båtmarknad